Verdonckt zwembadbodems

Innovatie voor uw zwembad

Contacteer ons!

Transformeer uw terras met één druk op de knop tot een zwembad.

Ontdek de beweegbare zwembadbodem

Geniet van innovatie voor uw zwembad met onze beweegbare zwembadbodems regio Ronse. De plaatsing van een zwembad hoeft niet ten koste gaan van uw ruimte. Met een druk op de knop bepaalt u zelf hoe diep uw zwembad wordt. Terras of zwembad, u kiest op elk gewenst moment wat u wilt. Bel gerust voor meer informatie!

Uw zwembad op maat, elke dag

Wilt u alleen pootje baden? Stel zelf de diepte in van uw zwembad en maak het zo een veilige speelomgeving voor uw kinderen. Of ga zo diep mogelijk, zodat u ten volle kan genieten van uw zwembad.

Vergeet trouwens die zeilen en dergelijke die uw zwembad zouden moeten afdekken. Met een beweegbare zwembadbodem heeft u de veiligste oplossing op de markt. Kinderen en huisdieren kunnen gerust spelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun veiligheid.

Dankzij een geïsoleerde zwembadvloer verliest u ook nog eens zo weinig mogelijk warmte. Zelfs in de winter kunt u genieten van een watertemperatuur van 32°C!

Hoe bespaart u precies met een beweegbare zwembadbodem?

  • geen waterverdamping
  • geen automatisch rolluik nodig (een besparing van ca. 10.000 euro)
  • quasi geen vuil, dus minder onderhoud nodig!

Klinkt ons aanbod aanlokkelijk? Bel ons op voor meer informatie of vraag meteen een consult aan. Wij bespreken uw opties graag samen met u. Misschien geniet u binnenkort al van een staaltje innovatie van Verdonckt Zwembadbodems uit Maarkedal (bij Ronse).