Verdonckt zwembadbodems

Innovatie voor uw zwembad

Contacteer ons!

Een waterdicht plan

Een zwembad bouwen doet u met Verdonckt Zwembadbodems

Wat verwacht u van uw nieuwe zwembad? U heeft veel mogelijkheden voor de afwerking en kunt zelfs kiezen voor beweegbare zwembadbodems. Bel en bespreek uw wensen met ons. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar.

Een zwembad op maat

De vorm, de trappen, de betegeling en meer: er zijn heel wat keuzes te maken voor uw zwembad, maar wij helpen u graag om een zwembad te bouwen regio Ronse dat volledig is aangepast aan uw wensen en budget. Onze offerte is gratis en vrijblijvend, dus twijfel niet en nodig ons uit om uw toekomstige zwembad te bespreken.

Wij zorgen voor de gehele aanleg van uw zwembad, van graafwerken tot de trappen en isolatie. Voor de ruwbouw van het zwembad leggen we versterkte en waterdichte betonpanelen aan. Met uitzonderlijke precisie zorgen wij ervoor dat uw zwembad zelfs niet de kleinste waterdruppel doorlaat.

Ook de warmte van uw zwembad ontsnapt niet gemakkelijk, dankzij ons speciaal isolatiebeton. Uw energie wordt dus optimaal gebruikt!

Onze trappen worden gemaakt uit inox of beton. Voor een klassieke look kunt u op ons vertrouwen voor Romeinse trappen met gebogen treden. Een ladder is ook snel gezet en is uiteraard gemaakt van roestvrij staal.

Wat verlangt u van uw zwembad? Maak telefonisch een afspraak en wij bespreken graag uw opties.